Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

PhytoPower W

MÅLRETTEDE PROBIOTIKA FOR VEKTKONTROLL

PhytoPower W inneholder den mest effektive kombinasjonen av målrettede probiotika og en unik kombinasjon av løselige prebiotiske fibre som gir næring til “snille” bakterier. Denne prosessen produserer postbiotika, som gir viktige fordeler for vektkontroll. Dette er LoveBiomes visjonære metode for vektkontroll, sentrert rundt et sunt mikrobiom. 


PhytoPower W tilfører kroppen 10 milliarder kolonidannende enheter med Lactobacillus Gasseri – et målrettet probiotikum som opprettholder god funksjon i kroppens vektkontrollsystem. Disse unike probiotikaene skaper et variert tarmmikrobiom, “spiser” de løselige prebiotiske fibrene og bidrar til produksjon av nyttige postbiotiske forbindelser, som kortkjedede fettsyrer. 

SLIK FUNGERER DET

 Vektkontrollfordelene til PhytoPower W er et resultat av den overlegne kombinasjonen av målrettede probiotika og løselige prebiotiske fibre. 


PhytoPower W inneholder et målrettet probiotikum som kalles Lactobacillus Gasseri. Det er vist at denne spesifikke stammen av nyttige bakterier fungerer i tarmen ved å signalisere til kroppens vektkontrollsystem. Lactobacillus Gasseri setter også i gang produksjon av kortkjedede fettsyrer, som er forbundet med en sunn blodsukkerrespons, tarmens permeabilitet, metabolismen, appetittreduksjon og effektiv nedbrytning av maten i tarmen. 


Løselige prebiotiske fibre er en annen viktig bestanddel av PhytoPower W. Når partikler av løselige fibre inntas, transporteres de til tarmen, hvor de blir fermentert og etter hvert spist av nyttige probiotiske bakterier. Denne prosessen skaper et geleaktig stoff, som hindrer at fett absorberes av kroppen, og som bidrar til sunn, effektiv fordøyelse. 


PhytoPower W inneholder en effektiv kombinasjon av målrettede probiotika og løselige prebiotiske fibre og er en visjonær “LoveBiome”- metode for vektkontroll. 

HVORDAN DET BRUKES

PhytoPower W leveres i praktiske og bekvemme porsjonsposer. Bare tilsett en porsjonspose i 4,80 dl vann eller annen favorittdrikk. Bland grundig og nyt! 


Drikk PhytoPower W om morgenen for best resultater. Da får du en god start på dagen og gir tarmen de næringsstoffene den trenger for effektiv vektkontroll. 


PhytoPower W har en deilig smak av tropiske frukter. Det inneholder ikke noe tilsatt sukker og ingen kunstige smakstilsetninger eller farger. 


HVA KAN DU FORVENTE

Hvis du tar PhytoPower W hver dag, fylles tarmen med “snille” målrettede probiotika og viktige løselige prebiotiske fibre som gir næring til probiotikaene. Hvis du tar PhytoPower W regelmessig, vil det gi deg noen imponerende fordeler: 


DU VIL ELSKE DETTE

PhytoPower W hjelper kroppen med å produsere et hormon som kalles GLP-1. Dette hormonet sender signaler til hjernen om å frigi insulin og kontrollere sukkeropptaket. 


EN NÆRMERE TITT PÅ INGREDIENSENE I PHYTOPOWER W 

Det er to ting som gjør PhytoPower W til et spesielt produkt: Målrettede probiotika og løselige prebiotiske fibre. Her tar vi en nærmere titt på hvorfor disse ingrediensene er helt uunnværlige for vektkontroll. 

 

LACTOBACILLUS GASSERI

Dette målrettede probiotikumet har en unik, positiv innvirkning på tarmens prosesser for vektkontroll og fettopptak. 

 

GUARGUMMI

Guargummi er et prebiotikum som gir næring til “snille” bakterier i tarmen. Det bidrar til å senke blodsukkeret, og forebygger også forstoppelse ved å sørge for at maten passerer raskere gjennom tarmen. 

 

BAOBAFRUKTEN

Denne eksotiske frukten, som hovedsakelig finnes i Afrika, er en av de viktigste kildene til løselige prebiotiske kostfibre. Baobabfrukten inneholder svært effektive prebiotiske kostfibre, som øker mangfoldet av “snille” bakterier ved naturlig utvalg. 


INULIN FRA SIKORIROT

Inulin er den perfekte partneren til baobabfrukten og er en førsteklasses kilde til løselige prebiotiske fibre. Inulin løses opp i tarmen og danner et gelatinaktig stoff som gir næring til “snille” bakterier, reduserer næringsopptaket, øker metthetsfølelsen og reduserer kolesterolopptaket. 

 

KOMBINASJON AV LØSELIGE PREBIOTISKE FIBRE

Kostfiber er en viktig del av et sunt kosthold. Løselige prebiotiske kostfibre er en spesiell type kostfibre som er helt avgjørende for produksjon av postbiotika, som gir energi til hver eneste celle i kroppen. 

 

PHYTOPOWER-MERKETS BUDSKAP

LoveBiomes lidenskap har utspring i en enkel setning: Når du forandrer én ting, forandres alt. Vi tror at når du tar vare på mikrobiomet ditt, så vil mikrobiomet ditt ta vare på deg. 


PhytoPower-merket representerer de mest solide og banebrytende innovasjonene innen mikrobiomhelse. 


Vår lidenskap er å hjelpe alle å oppdage de livsendrende fordelene som en sunn og variert tarmflora gir. Tarmfloraen inneholder mange ulike stammer av “snille”, nyttige bakterier, som får næring fra de beste prebiotika. Dette produserer igjen effektive postbiotika som gir energi til hver celle, hvert system og hver funksjon i kroppen. 

LEDENDE I MIKROBIOMETS ÆRA

Spørsmål og svar

Hva er fordelen med Phytopower W fremfor andre produkter? 

PhytoPower W er det eneste produktet på markedet som kombinerer en unik stamme av målrettede probiotika (Lactobacillus Gasseri) med en spesifikk blanding av løselige prebiotiske kostfibre. LoveBiome har omhyggelig valgt ut disse ingrediensene for deres synergieffekt og unike evne til å støtte vektkontroll fra tarmmikrobiomet. 

Hva er forskjellen på probiotika og målrettede probiotika? 

Probiotika er et begrep som brukes for å beskrive alle nyttige bakterier. Det er tusenvis av stammer med nyttige bakterier (som vi vet om), og ordet “probiotika” kan brukes for å beskrive alle disse. 

“Målrettede probiotika” er derimot et begrep som brukes for å beskrive spesifikke stammer av probiotika. Disse stammene av målrettede probiotika har unike kjemiske egenskaper, som bidrar til at de rettes mot spesifikke funksjoner og systemer i kroppen. Ved å tilføre tarmen målrettede probiotika for å skape et variert miljø, kan du påvirke kroppen og helsen din på spesifikke måter. 


Inneholder PhytoPower W målrettede probiotika? 

Ja. PhytoPower W inneholder målrettede probiotika i Lactobacillus Gasseri-stammen. Disse målrettede probiotikaene ble valgt fordi de hjelper tarmmikrobiomet med å stimulere kroppens metabolisme. 


Hva er prebiotika? 

Prebiotika er forskjellige fra probiotika. Prebiotika er den maten som gir næring til probiotika og hjelper dem å vokse. 

 

Hva er løselige fibre? 

Løselige fibre er en type fibre som danner et geleaktig stoff når de kommer i kontakt med vann. Dette stoffet legger seg som en hinne i tarmen, gir næring til probiotika og hindrer at kroppen tar opp fett. Løselige fibre er avgjørende for sunn fordøyelse og effektivt vekttap. Løselige prebiotika er en spesiell type kostfiber som forblir ufordøyd i tarmen, og som gir næring til viktige, “snille” bakterier. 

 

Hvilke løselige prebiotiske fibre inneholder PhytoPower W? 

PhytoPower W inneholder seks gram løselige prebiotiske fibre per porsjon, fra baobabfrukt, sikorirot og guargummi 


IHvordan tar jeg PhytoPower W? 

Bare bland PhytoPower W med ca. 4,80 dl vann eller en annen kald favorittdrikk. PhytoPower W har en deilig, naturlig smak av jordbær- og kiwilimonade. 

 

Inneholder PhytoPower W kunstige søtningsstoffer, kunstig smak eller kunstig farge? 

Nei. PhytoPower W inneholder ingen kunstige søtningsstoffer, kunstig smak eller kunstig farge. 


Inneholder PhytoPower W soya, østrogen eller gluten? 

PhytoPower W inneholder ikke soya, østrogen eller gluten. 


Når bør jeg drikke PhytoPower W? 

Siden PhytoPower W inneholder løselige prebiotiske fibre bidrar det til å redusere sultfølelsen. Vi anbefaler at du drikker PhytoPower W ca. en halv time før dagens hovedmåltid. For best resultat anbefaler vi at du drikker PhytoPower W sammen med partnerproduktet PhytoPower B. 


Hvor ofte bør jeg drikke PhytoPower W? 

Vi anbefaler at du drikker PhytoPower W hver dag. Internasjonale helsestandarder anbefaler fra 30 til 35 gram kostfiber daglig. 

 

Kan man blande ulike PhytoPower-produkter? 

Ja. Når de blandes som beskrevet i bruksanvisningen, kan alle PhytoPower-produkter drikkes samtidig. 


Kan man blande PhytoPower W med PhytoPower- eller Next-drikker? 

PhytoPower B er utviklet for å være trygg for mennesker i alle aldre, men kontakt lege hvis du er i tvil. Vi anbefaler at du drikker PhytoPower W med minst 4,80 dl væske, og det kan godt være Next-drikker. Og PhytoPower W kan blandes med PhytoPower i samme drikk. 


Er PhytoPower W trygg for barn, gravide og ammende? 

PhytoPower W er utviklet for å være trygg for mennesker i alle aldre, men kontakt lege hvis du er i tvil.