Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

.

PhytoPower W leverer den mest kreative og kraftfulle kombinasjonen av designer-probiotika og prebiotisk løselig fiber. Dette er det mest innovative mikrobiomsentrerte vektkontrollproduktet som noensinne er utviklet.

Handle Nå !

.

PhytoPower E. Sentrum for Energiproduksjon er tarmmikrobiomet. Et mangfoldig biotisk samfunn i tarmen skaper det perfekte miljøet for å skape og høste energi.

.

Den viktigste forbindelsen i menneskekroppen er forbindelsen mellom tarmen og hjernen. Denne forbindelsen er avgjørende for riktig stressmestring, avslappende søvn og generell mental helse.

.

Ingenting forstyrrer balansen i tarmmikrobiomet mer enn sukker. Sukker forstyrrer de gode bakterienes funksjon og populasjon. Sukker gir næring til dårlige bakterier som konkurrerer med de gode bakteriene om maten.

.

 Vårt immunforsvar bekjemper infeksjoner, forsvarer kroppen mot virus og beskytter oss mot usynlige trusler hver eneste dag. Stress, dårlig kosthold, søvnmangel og miljøfaktorer kan skade eller forstyrre immunforsvarets funksjon. Immunforsvaret trenger hjelp, og siden 80 % av kroppens immunceller befinner seg i tarmen, er tarmmikrobiomet det beste stedet å begynne. 

.

 Fedme er direkte relatert til tarmhelse. Personer med mye fett har en tendens til å ha et mindre mangfold av tarmbakterier enn slanke mennesker. I tillegg har overvektige personer med et mindre mangfoldig mikrobiom en tendens til å legge på seg i mye større grad enn personer med et mer mangfoldig mikrobiom. Å fremme og opprettholde en god tarmhelse er avgjørende for å gå ned i vekt og forbrenne overflødig fett.