Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

PhytoPower I

MÅLRETTEDE PROBIOTIKA FOR STØTTE AV IMMUNFORSVARET

FVårt immunforsvar bekjemper infeksjoner, forsvarer kroppen mot virus og beskytter oss mot usynlige trusler hver eneste dag. Stress, dårlig kosthold, søvnmangel og miljøfaktorer kan skade eller forstyrre immunforsvarets funksjon. Immunforsvaret trenger hjelp, og siden 80 % av kroppens immunceller befinner seg i tarmen, er tarmmikrobiomet det beste stedet å begynne. 

PhytoPower I er et daglig tilskudd som er utviklet for å bygge opp og styrke immunforsvaret ved hjelp av målrettede probiotika og dokumenterte virkningsfulle ingredienser spekket med gunstige fytonæringsstoffer. PhytoPower I inneholder målrettede probiotika i seks ulike stammer - Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus infantum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longam og Bifidobacterium animalis ssp. Lactis. Disse målrettede probiotikaene ble spesielt utvalgt for deres unike evne til å arbeide inne i tarmen for å støtte og opprettholde menneskets immunsystem. PhytoPower I holder immunforsvaret i god stand slik at det kan beskytte kroppen. 

Et sterkt og sunt immunforsvar starter i tarmen. Beskytt immunforsvaret ditt med PhytoPower I slik at det kan fortsette å beskytte deg. 


SLIK FUNGERER DET

 Kraften i PhytoPower I kommer fra en kombinasjon av målrettede probiotika og fytonæringsrike virkestoffer. 


Det første som skjer når du drikker PhytoPower I, er at målrettede probiotika fordeles i hele tarmmikrobiomet og kobler seg til reseptorer i tarmen for å styrke immunforsvaret. Dette øker kroppens immunrespons gjennom økt produksjon av cytokiner (signalmolekyler) fra det medfødte immunforsvaret og lymfocytter fra det adaptive immunforsvaret. Kroppens medfødte immunsystem er ansvarlig for å beskytte kroppen mot uønskede inntrengere (som virus), mens det adaptive immunforsvaret bekjemper bakterier og infeksjoner. 


Dokumenterte boostere som papaya, hyllebær, rød solhatt a, appelsin og gurkemeie gir i tillegg prebiotisk næring til immunsystemet. Disse virkningsfulle ingrediensene øker spredningen av B- og T-celler, som spiller en viktig rolle for et aktivt immunforsvar. 


ANBEFALT BRUK

PhytoPower I kommer i individuelle porsjonspakker som gjør det enkelt og praktisk å innta. Tilsett en porsjonspose i ca 500 ml vann eller annen favorittdrikke. Bland godt og nyt. 


Drikk PhytoPower I om kvelden når kroppen er i en tilstand av hvile for å oppnå best mulig resultat. Drikk gjerne PhytoPower I sammen med PhytoPower C som en del av din vanlige kveldsrutine. 


PhytoPower I har en forfriskende papaya- og mangosmak, og fargen kommer fra naturlige plantekilder. 


DETE KAN DU FORVENTE

Ved daglig inntak av PhytoPower I vil tarmen diversifiseres med vennlige, målrettede probiotika som er utviklet for å forbedre og støtte immunforsvarets sunne funksjon. Ved regelmessig inntak vil PhytoPower I gi deg imponerende fordeler: 


DETTE VIL DU LIKE

Det finnes to typer immunforsvar i kroppen: medfødt immunforsvar og adaptivt (ervervet) immunforsvar. Medfødt immunforsvar aktiverer celler til å angripe og ødelegge skadelige patogener, mens det adaptive immunforsvaret retter seg mot bakterier som forårsaker infeksjon. 


EN NÆRMERE TITT PÅ INGREDIENSER I PHYTOPOWER I

PhytoPower I inneholder en kraftfull blanding av målrettede probiotika og naturens beste ingredienser for styrking av immunforsvaret. Her kan du se nærmere på innholdet i PhytoPower I: 


MÅLRETTEDE PROBIOTIKA:

PhytoPower I inneholder målrettede probiotika i seks forskjellige stammer for å skape et mangfoldig og sunt tarmmikrobiom - Lactobacillus Bulgaricus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus infantum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longam og Bifidobacterium animalis ssp. Lactis. 

 

FYTONÆRINGSRIKE, VIRKNINGSFULLE INGREDIENSER: 

Disse ingrediensene har vist seg å styrke immunforsvaret og inneholder viktige fytonæringsstoffer som støtter kroppens naturlige forsvar mot trusler utenfra 


VAREMERKET PHYTOPOWERS BUDSKAP

LoveBiomes lidenskap har utspring i en enkel setning: Når du forandrer én ting, forandres alt. Vi tror at når du tar vare på mikrobiomet ditt, så vil mikrobiomet ditt ta vare på deg. 


PhytoPower-merket representerer de mest solide og banebrytende innovasjonene innen mikrobiomhelse. 


Vår lidenskap er å hjelpe alle å oppdage de livsendrende fordelene som en sunn og variert tarmflora gir. Tarmfloraen inneholder mange ulike stammer av “snille”, nyttige bakterier, som får næring fra de beste prebiotika. Dette produserer igjen effektive postbiotika som gir energi til hver celle, hvert system og hver funksjon i kroppen. 

LEDENDE I MIKROBIOMETS ÆRA

OFTE STILTE SPØRSMÅL (FAQ)

Hva er forskjellen på probiotika og målrettede probiotika? 

Probiotika er et begrep som brukes for å beskrive alle nyttige bakterier. Det er tusenvis av stammer med nyttige bakterier (som vi vet om), og ordet “probiotika” kan brukes for å beskrive alle disse. 

“Målrettede probiotika” er derimot et begrep som brukes for å beskrive spesifikke stammer av probiotika. Disse stammene av målrettede probiotika har unike kjemiske egenskaper, som bidrar til at de rettes mot spesifikke funksjoner og systemer i kroppen. Ved å tilføre tarmen målrettede probiotika for å skape et variert miljø, kan du påvirke kroppen og helsen din på spesifikke måter. 

Finnes det målrettede probiotika i PhytoPower I? 

PhytoPower I inneholder målrettede probiotika i seks forskjellige stammer for å skape et mangfoldig og sunt tarmmikrobiom - Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus infantum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longam og Bifidobacterium animalis ssp. lactis. 

Hva er forbindelsen mellom kroppens immunsystem og mikrobiom helse? 

Det er publisert en rekke studier som knytter kroppens immunsystem til mikrobiomets helse, og enkelte undersøkelser viser at opptil 80 % av kroppens immunceller befinner seg i tarmmikrobiomet. I en artikkel publisert i forskningstidsskriftet Nature står det: “Mikrobiomet spiller en avgjørende rolle i opptreningen og utviklingen av viktige komponenter i [kroppens] medfødte og adaptive immunforsvar, samtidig som immunsystemet harmoniserer opprettholdelsen av viktige funksjoner i symbiosen mellom vert og mikrobe.” 


Inneholder PhytoPower I noen kunstige ingredienser, smak- eller fargestoffer? 

PhytoPower I er helt naturlig og inneholder ingen kunstige smakstilsetninger, søtningsstoffer, fargestoffer eller andre usunne ingredienser. 

 

Hvordan støtter fytonæringsstoffer kroppens immunforsvar? 

Fytonæringsstoffer, som de som finnes i ingrediensene i PhytoPower I, reduserer skadene fra frie radikaler som dannes under stressende forhold hos mennesker. I tillegg kan fytonæringsstoffer fungere som antimikrobielle midler og angripe dårlige bakterier. Fytonæringsstoffer finnes i rikt monn i PhytoPower I takket være virkningsfulle ingredienser som papaya, hyllebær, rød solhatt , camu camu, appelsin, acerolakirsebær, ingefær, hvitløk, gurkemeie og svart pepper.


Hvordan bruker jeg PhytoPower I? 

Bland PhytoPower I med ca 500 ml vann eller annen favorittdrikke. PhytoPower I har en deilig naturlig papaya- og mangosmak, så den trenger lite smakstilsetning. 


Inneholder PhytoPower T soya, østrogen eller gluten?

PhytoPower I inneholder ikke soya, østrogen og det er glutenfritt


Når bør jeg drikke PhytoPower I? 

Vi anbefaler å drikke PhytoPower I om kvelden når kroppen forbereder seg på hvile. Fordelene med PhytoPower I gjør seg imidlertid gjeldende uansett når du drikker den. Drikk PhytoPower I daglig for maksimal støtte til immunforsvaret. 

 

Hvor ofte bør jeg drikke PhytoPower I? 

Vi anbefaler å drikke PhytoPower I daglig for å oppnå et mangfoldig tarmmikrobiom og et stabilt immunforsvar. 


Kan man blande ulike PhytoPower-produkter? 

Ja. Når de blandes som beskrevet i bruksanvisningen, kan alle PhytoPower-produktene inntas samtidig. 


Kan PhytoPower I blandes med Next-drikker? 

Probiotikaen i PhytoPower I er sovende og må aktiveres av væske. Vi anbefaler derfor å drikke PhytoPower T med minst 500 ml væske og det kan gjerne inkludere Next-drikker.