Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

PhytoPower B

BLOKKER SUKKER,

BESKYTT TARMEN

 Det er ingenting som forstyrrer balansen i tarmmikrobiomet mer enn sukker. Sukker forstyrrer god bakteriefunksjon og -populasjon. Sukker gir næring til “slemme” bakterier, som konkurrerer med de “snille” bakteriene om maten. 


Hva skjer når “slemme” bakterier tar over tarmmikrobiomet? Tarmen kommer i ubalanse, mangler biotisk variasjon og mangler viktige, nyttige biotiske stammer. 


Bruk PhytoPower B hver dag for å blokkere karbohydrater og sukker, for å få et sunt, variert, balansert og optimalt fungerende tarmmikrobiom. 

SLIK FUNGERER DET

 PhytoPower B inneholder en av de beste og mest imponerende kombinasjonene av karbohydrat-, stivelse- og sukkerblokkerende ingredienser i verden. Hver ingrediens i PhytoPower B er nøye utvalgt på grunn av evnen til å fungere naturlig sammen med kroppens etablerte funksjoner for å blokkere opptak av mange sukkertyper, for å gi et optimalt tarmmikrobiom. 


Forbindelsene i de virksomme ingrediensene i PhytoPower B fungerer på cellenivå for å stenge ned kroppens sukkerreseptorer. Disse forbindelsene fungerer sammen og blokkerer aktiviteten til alfa-amylase, som er det enzymet kroppen bruker til å bryte ned karbohydrater til sukker. Blokkering av dette enzymet hindrer nedbrytning og opptak av stivelsen i maten. Når stivelsen ikke blir brutt ned, blir den rett og slett skylt bort sammen med resten av kroppens avfall. 


Hvite snittebønner, L-arabinose, krompikolinat, grønne kaffebønner og rødbete inngår i PhytoPower Bs merkebeskyttede kombinasjon av sukkerblokkerende, virksomme ingredienser. Det er vist at kombinasjonen av ekstrakt av hvite snittebønner og L-arabinose fungerer effektivt i kroppen for å hindre opptak av karbohydrater, stivelse og sukker. 

HVORDAN DET BRUKES

PhytoPower B leveres i praktiske og bekvemme porsjonsposer. Bare tilsett en porsjonspose i 4,80 dl vann eller annen favorittdrikk. Bland grundig og nyt! 


Drikk PhytoPower B før måltider for best resultater. Dette hjelper kroppen å blokkere opptak av mange karbohydrater og sukkertyper når du spiser. 


PhytoPower B har en deilig smak av kirsebær og lime. Det er en velsmakende og praktisk måte å beskytte tarmmikrobiomet ditt på. 

HVA KAN DU FORVENTE

 PhytoPower Bs eksklusive formular bekjemper opptak av mange karbohydrater, stivelser og sukkertyper ved å hindre at de brytes ned og metaboliseres under fordøyelsesprosessen. PhytoPower bidrar til et balansert og sunt tarmmikrobiom, og bidrar også til følgende gode resultater i kroppen: 

DU VIL ELSKE DETTE

Sukker skaper dysbiose (ubalanse) i tarmen, noe som kan føre til et svekket immunsystem, vektøkning, ubalanse i blodsukkeret, lite energi, søvnproblemer mm. PhytoPower B bekjemper dysbiose i tarmmikrobiomet ved å hjelpe kroppen med å blokkere sukkeropptak. Det gjør PhytoPower B til det perfekte partnerproduktet. 

BEVISTE SUKKER- OG KARBOHYDRATBLOKKERE

PhytoPower B bidrar til å blokkere mange sukkertyper og stivelse ved hjelp av disse utprøvde ingrediensene. 

HVITE SNITTEBØNNER

Hvit nyrebønneekstrakt er en effektiv karbohydratblokker. Det virker ved å hemme fordøyelsen av visse stivelser, og dermed forhindre at de brytes ned til sukker. Når karbohydrater ikke fordøyes eller brytes ned, skylles de rett og slett vekk fra kroppen. Hvit kidneybønne kan forbedre kroppens naturlige evne til å blokkere sukkeropptak og fett. 

L-ARABINOSE

L-arabinose er den naturlig forekommende isomeren og bestanddel av plantepolysakkarider. Det er en enorm støtte til et sunt kosthold, og kan hjelpe kroppen med å forhindre sukkertopper, opprettholde en sunn vekt og bryte fettlagringssyklusen. 

KROMIKOLINAT

Krompikolinat er den formen for krom som vanligvis finnes i kosttilskudd. Det er effektivt for å forbedre kroppens respons på insulin eller senke blodsukkeret. Det kan også bidra til å redusere sult, cravings og overspising. 

RØDBETER og GRØNNE KAFFEBØNNER

I tillegg utnytter PhytoPower B de ernæringsmessige fordelene til rødbeter og grønne kaffebønner, som gir naturlige antioksidanter og fordøyelsesmidler.

PHYTOPOWER-MERKETS BUDSKAP

LoveBiomes lidenskap har utspring i en enkel setning: Når du forandrer én ting, forandres alt. Vi tror at når du tar vare på mikrobiomet ditt, så vil mikrobiomet ditt ta vare på deg. 


PhytoPower-merket representerer de mest solide og banebrytende innovasjonene innen mikrobiomhelse. 


Vår lidenskap er å hjelpe alle å oppdage de livsendrende fordelene som en sunn og variert tarmflora gir. Tarmfloraen inneholder mange ulike stammer av “snille”, nyttige bakterier, som får næring fra de beste prebiotika. Dette produserer igjen effektive postbiotika som gir energi til hver celle, hvert system og hver funksjon i kroppen. 

LEDENDE I MIKROBIOMETS ÆRA

Spørsmål og svar

Hva er forskjellen på probiotika og målrettede probiotika? 

Probiotika er et begrep som brukes for å beskrive alle nyttige bakterier. Det er tusenvis av stammer med nyttige bakterier (som vi vet om), og ordet “probiotika” kan brukes for å beskrive alle disse. 

“Målrettede probiotika” er derimot et begrep som brukes for å beskrive spesifikke stammer av probiotika. Disse stammene av målrettede probiotika har unike kjemiske egenskaper, som bidrar til at de rettes mot spesifikke funksjoner og systemer i kroppen. Ved å tilføre tarmen målrettede probiotika for å skape et variert miljø, kan du påvirke kroppen og helsen din på spesifikke måter. 

Inneholder PhytoPower B målrettede probiotika? 

Nei. PhytoPower B er en unik PhytoPower-forsterker. Den tarmbeskyttende effekten er et resultat av en imponerende kombinasjon av ingredienser som blokkerer sukker og karbohydrater. PhytoPower B inneholder ikke probiotika. Sukker er tarmmikrobiomets verste fiende. Det gir næring til “slemme” bakterier og bidrar til dysbiose i tarmen. Blokkering av sukker er derfor helt nødvendig for å sikre et sunt tarmmikrobiom. PhytoPower B er det ideelle produktet for å skape et sunt miljø der nyttige probiotika kan trives og blomstre. 

Hvordan tar jeg PhytoPower B? 

Bare bland PhytoPower B med ca. 4,80 dl vann eller en annen kald favorittdrikk. PhytoPower B har en deilig, naturlig smak av kirsebærlimeade, så den trenger ingen ekstra smakstilsetninger. 


På hvilken måte er sukker skadelig for tarmmikrobiomet? 

Sukker forstyrrer aktivt balansen mellom “snille” og “slemme” probiotika og hemmer veksten og reproduksjonen av “snille” probiotika. Sukker hindrer også nyttige bakterier i å fungere som de skal, og gir næring og energi til skadelige bakteriestammer. Sukker fører også til fedme, høyt blodtrykk og hormonell ubalanse. Alt dette kan ha negativ innvirkning på hjernens evne til å kommunisere med tarmen og omvendt. 


Inneholder PhytoPower B kunstige søtningsstoffer, kunstig smak eller kunstig farge? 

Nei. PhytoPower B inneholder ingen kunstige søtningsstoffer, kunstig smak eller kunstig farge. 


Inneholder PhytoPower B soya, østrogen eller gluten? 

PhytoPower B inneholder ikke soya, østrogen eller gluten. 


Inneholder PhytoPower B koffein? 

PhytoPower B inneholder ikke koffein. 


Når bør jeg drikke PhytoPower B? 

Fordi PhytoPower B fungerer som en sukker- og karbohydratblokker, anbefaler vi at du drikker det før måltider. Dette gir de effektive karbohydrat- og sukkerblokkerende ingrediensene i PhytoPower B mulighet til å belegge tarmslimhinnen og gjøre det de skal. Hvis du drikker PhytoPower B bare én gang daglig, anbefaler vi at du drikker det før hovedmåltidet. 


Hvor ofte bør jeg drikke PhytoPower B? 

Vi anbefaler at du drikker PhytoPower B minst én gang daglig, eller opptil tre ganger daglig (før måltider). Hvis du drikker PhytoPower B bare én gang daglig, anbefaler vi at du drikker det før hovedmåltidet. 


Kan man blande ulike PhytoPower-produkter? 

Ja. Når de blandes som beskrevet i bruksanvisningen, kan alle PhytoPower-produkter drikkes samtidig. 


Kan man blande PhytoPower B med PhytoPower- eller Next-drikker? 

Vi anbefaler at du drikker PhytoPower B med minst 4,80 dl væske, og det kan godt være Next-drikker. Og PhytoPower B kan blandes med PhytoPower i samme drikk. 

Er PhytoPower B trygg for barn, gravide og ammende? 

PhytoPower B er utviklet for å være trygg for mennesker i alle aldre, men kontakt lege hvis du er i tvil. 

Copyright © Oiily 2020