Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

PhytoPower E

 ENERGIFORMEL MED 

 MÅLRETTEDE PROBIOTIKA 

 Tarmmikrobiomet er avgjørende for energiproduksjon. En variert tarmflora skaper det perfekte miljøet for produksjon og høsting av energi. PhytoPower E er en formel for energiproduksjon og energihøsting. 


PhytoPower E tilfører 15 milliarder kolonidannende enheter med målrettede probiotika i tre spesifikke stammer: Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Rhamnosus og Bifidobacterium Infantis, for å legge til rette for effektiv og bærekraftig energihøsting og -produksjon i kroppen. 


Daglig bruk av PhytoPower E sikrer at kroppen din har alt den trenger for optimal energiproduksjon og -høsting. 

SLIK FUNGERER DET

PhytoPower E er en sunn, naturlig metode for å stimulere kroppen din og fremme sunn energihøsting. PhytoPower E inneholder målrettede probiotika og naturlige ingredienser som fremmer energiproduksjon. 


PhytoPower E inneholder tre ulike stammer med målrettede probiotika, som er spesielt utvalgt for deres evne til å påvirke kroppens naturlige energihøstingsprosesser. Disse unike målrettede bakteriestammene skaper et variert tarmmikrobiom med “snille” bakterier, som legger til rette for energiproduksjonsprosessene i kroppen. Tarmmikrobiomet har sterk innvirkning på energimetabolismen (energihøstingen), og de målrettede probiotikaene i PhytoPower E sørger for at mikrobiomet fungerer optimalt. 


PhytoPower E inneholder også noen av naturens mest energirike ingredienser, for å gi ekstra energi. PhytoPower E inneholder B-vitaminer, guarana, taurin, ginseng og spirulina og gir økt energi på en naturlig og trygg måte. 

HVORDAN DET BRUKES

PhytoPower E leveres i praktiske og bekvemme porsjonsposer. Bare tilsett en porsjonspose i 4,80 dl vann eller annen favorittdrikk. Bland grundig og nyt! 


PhytoPower E er laget for å gi deg energi, så drikk den om ettermiddagen, før trening, om morgenen eller når du føler at kroppen din trenger ekstra energi. 


PhytoPower E har en naturlig smak av jordbær-og kiwilimonade og er både effektiv og velsmakende. 

HVA KAN DU FORVENTE

Daglig bruk av PhytoPower E sikrer at kroppen din har alt den trenger for optimal energiproduksjon og -høsting. Disse fordelene kan du forvente fra PhytoPower E: 


DU VIL ELSKE DETTE

PhytoPower E inneholder en spesialisert botanisk energiblanding som inkluderer guarana og panax-ginseng. Hver porsjon med PhytoPower E inneholder 75 mg naturlig koffein, som stimulerer hjernen og kroppen. 

FØL ENERGIEN

I tillegg til at PhytoPower E tilfører energi, forbedrer den faktisk energihøstingsprosessen i kroppen. Dette er takket være de imponerende, virksomme ingrediensene i PhytoPower E: 

TAURIN

Opprettholder fuktighets- og elektrolyttbalansen i kroppens celler. Reduserer også muskelskade under trening, og reduserer restitusjonstid. 


SPIRULINA

Inneholder viktige aminosyrer, omega 369, essensielle fettsyrer, vitaminer og protein. En av de mest næringstette matvarene i verden. 


VITAMIN B-12

Viktig bestanddel i energiproduksjon og metabolisme. 


GUARANA

Utmerket kilde til naturlig koffein og antioksidanter. Guarana er kjent for å redusere tretthet og øke fokus. 

 

PANAX GINSENG

Er vist å lindre tretthet og øke energinivåer ved å redusere oksidativ skade og øke cellenes energiproduksjon. 

 

PHYTOPOWER-MERKETS BUDSKAP

LoveBiomes lidenskap har utspring i en enkel setning: Når du forandrer én ting, forandres alt. Vi tror at når du tar vare på mikrobiomet ditt, så vil mikrobiomet ditt ta vare på deg. 


PhytoPower-merket representerer de mest solide og banebrytende innovasjonene innen mikrobiomhelse. 


Vår lidenskap er å hjelpe alle å oppdage de livsendrende fordelene som en sunn og variert tarmflora gir. Tarmfloraen inneholder mange ulike stammer av “snille”, nyttige bakterier, som får næring fra de beste prebiotika. Dette produserer igjen effektive postbiotika som gir energi til hver celle, hvert system og hver funksjon i kroppen. 

LEDENDE I MIKROBIOMETS ÆRA

Spørsmål og svar

Hva er den viktigste forskjellen mellom PhytoPower E og andre energitilskuddprodukter? 

LoveBiome forstår at tarmmikrobiomet er avgjørende for energiproduksjon. PhytoPower E 

er utviklet for å fylle mikrobiomet med viktige, målrettede bakteriestammer som har sterk innvirkning på energiproduksjonen og energihøstingen i mikrobiomet, samt kompletterende virksomme ingredienser som tilfører energi og hjelper kroppen å opprettholde høyere energinivåer. 


Hva er forskjellen på probiotika og målrettede probiotika? 

Probiotika er et begrep som brukes for å beskrive alle nyttige bakterier. Det er tusenvis av stammer med nyttige bakterier (som vi vet om), og ordet “probiotika” kan brukes for å beskrive alle disse. 

“Målrettede probiotika” er derimot et begrep som brukes for å beskrive spesifikke stammer av probiotika. Disse stammene av målrettede probiotika har unike kjemiske egenskaper, som bidrar til at de rettes mot spesifikke funksjoner og systemer i kroppen. Ved å tilføre tarmen målrettede probiotika for å skape et variert miljø, kan du påvirke kroppen og helsen din på spesifikke måter. 

Inneholder PhytoPower E målrettede probiotika? 

Ja. PhytoPower E inneholder tre ulike stammer med målrettede probiotika: Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Rhamnosus og Bifidobacterium Infantis. Disse målrettede probiotikaene ble valgt fordi de hjelper tarmmikrobiomet å øke kroppens evne til å produsere og høste energi. 


Inneholder PhytoPower E noen kunstige stimulanter? 

Nei. PhytoPower E hjelper kroppen med å produsere og høste energi på en naturlig måte. De virksomme ingrediensene i PhytoPower E er blant annet taurin, spirulina, vitamin B, ginseng og guarana. 


Inneholder PhytoPower E koffein? 

Ja. PhytoPower E inneholder 75 mg naturlig koffein fra guarana. 


Vil PhytoPower E gjøre meg urolig? 

PhytoPower E er utviklet for å hjelpe kroppen med å produsere og høste energi på en naturlig, sunn måte. Den inneholder ingen kunstige stimulanter som gir plutselige opp- og nedturer, og inneholder heller ikke store mengder koffein. Effekten vil selvfølgelig variere, men PhytoPower E ble ikke utviklet for å overstimulere kroppen. 


Hvordan tar jeg PhytoPower E? 

Bare bland PhytoPower E med ca. 4,80 dl vann eller en annen kald favorittdrikk. PhytoPower E har en deilig, naturlig smak av jordbær- og kiwilimonade, så den trenger ingen ekstra smakstilsetninger.


Inneholder PhytoPower E kunstige søtningsstoffer, kunstig smak eller kunstig farge? 

Nei. PhytoPower E inneholder ingen kunstige søtningsstoffer, kunstig smak eller kunstig farge. 

 

Inneholder PhytoPower E soya, østrogen eller gluten? 

PhytoPower E inneholder ikke soya, østrogen eller gluten. 


Når bør jeg drikke PhytoPower E? 

Vi anbefaler at du drikker PhytoPower E når du trenger energi. Det kan for eksempel være om morgenen, før trening, om ettermiddagen når du trenger litt ekstra energi osv. Vi anbefaler ikke at du drikker PhytoPower E før du skal legge deg eller hvis du skal slappe av. Da bør du heller ta PhytoPower C. 

 

Hvor ofte bør jeg drikke PhytoPower E? 

Vi anbefaler at du drikker PhytoPower E hver dag, i et velbalansert program for å støtte livsstilen din. 


Kan man blande ulike PhytoPower-produkter? 

Ja. Når de blandes som beskrevet i bruksanvisningen, kan alle PhytoPower-produkter drikkes samtidig. 

Kan man blande PhytoPower E med PhytoPower- eller Next-drikker? 

Vi anbefaler at du drikker PhytoPower E med minst 4,80 dl væske, og det kan godt være Next-drikker. Og PhytoPower E kan blandes med PhytoPower i samme drikk. 

 

Er PhytoPower E trygg for barn, gravide og ammende? 

PhytoPower E er utviklet for å være trygg for mennesker i alle aldre, men kontakt lege hvis du er i tvil. 

Copyright © Oiily 2020