Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

 POSTBIOTIC BODY SOUFFLÉ

GI NÆRING TIL HUDENS 

MIKROBIOM

Når det gjelder mikrobiomet får tarmen mye oppmerksomhet. Men visste du at det finnes et mikrobiom på huden? Det er faktisk det nest største mikrobiomet på eller i kroppen. Dette biotiske miljøet av mikroorganismer er direkte knyttet til din generelle helse. Huden fungerer som kroppens første forsvarsbarrière mot miljøtrusler og patogener, og hudens mikrobiom er en viktig del av denne barrièrefunksjonen. Å gi næring til og ta vare på hudens mikrobiom er en viktig del av den generelle helsen. 

 

SLIK FUNGERER DEN

 Postbiotic Body Soufflé inneholder en kraftfull blanding av postbiotiske ingredienser som trenger inn i hudens ytre lag og gir næring til hudens mikrobiom. 


Postbiotika er biprodukter av reaksjonen mellom probiotika og prebiotika. De er fulle av sunne næringsstoffer som vitamin B og vitamin K samt aminosyrer og antimikrobielle peptider. Postbiotika bidrar ikke bare til å bremse veksten av skadelige bakterier, men den hjelper også de gode bakteriene til å vokse og blomstre. Postbiotika er banebrytende innen hudpleie, og Postbiotic Body Soufflé er resultatet av en ny og innovativ tilnærming til hud- og kroppshelse. 


Hver gang du bruker Postbiotic Body Soufflé tilfører du hudens mikrobiom sunne postbiotika. Ved å ta vare på hudens mikrobiom hjelper du kroppens naturlige immunforsvar og beskytter mot sykdomsfremkallende mikroorganismer. 

HVORDAN BRUKE PRODUKTET

Massér inn ønsket mengde Postbiotic Body Soufflé i huden. Bruk sirkelbevegelser for best resultat.

Postbiotic Body Soufflé kan brukes over hele kroppen for å bygge opp, styrke og beskytte hudens mikrobiom. 


Postbiotic Body Soufflé kommer i en 120 ml tube og er enkel å ta med seg på farten. 


Postbiotic Body Soufflé er perfekt for alle hudtyper og kan benyttes av menn, kvinner og barn i alle aldre. 


Postbiotic Body Soufflé har en smøraktig, luftig konsistens og trekker lett inn i huden. Den har en herlig, subtil sitrusduft og etterlater ikke huden fet. 

HVA KAN DU FORVENTE

Postbiotic Body Soufflé er mer enn bare en fuktighetskrem. Den er og bør være en viktig del av din daglige hudpleierutine. Hvis du tar godt vare på hudens mikrobiom, vil det bidra til å holde resten av kroppen sunn og sterk. Ved regelmessig bruk av Postbiotic Body Soufflé kan du forvente følgende fordeler: 

 

DETTE VIL DU LIKE

Postbiotic Body Soufflé gir eksepsjonelle hudfordeler både når det gjelder stabilitet og spesifisitet. For det første er våre postbiotika utrolig stabile, selv i nærvær av andre kosmetiske ingredienser. Og når det gjelder spesifisitet, samarbeider postbiotika med hudens unike og naturlige regenereringsprosess for å styrke hudbarrièren og dempe irritasjon og rødhet.  

GJØR EN FORSKJELL

Når du ser ingredienslisten til Postbiotic Body Soufflé vil du kanskje se ting du aldri har sett i et hudpleieprodukt tidligere. Det er fordi Postbiotic Body Soufflé inneholder en samling virkningsfulle ingredienser som er spesielt utvalgt for sine unike postbiotiske profiler. Forskningen vår har vist at det å tilføre huden et mangfold av postbiotika bidrar til å bygge opp og styrke hudens mikrobiom, slik at det kan fungere som kroppens første forsvarslinje mot trusler. 


ENKEL, TRYGG OG TILGJENGELIG


Postbiotic Body Soufflé er en globalt kildet formel og alle ingrediensene er høstet og samlet inn på en bærekraftig og naturlig måte. Den inneholder ingen GMO, ugressmidler eller plantevernmidler. 


Postbiotic Body Soufflé er trygg for alle i alle aldre og uansett hudtype. Postbiotic Body Soufflé er fri for BHT, silisium, talkum, parabener, EDTA, petroleum, alkohol, fenoksyetanol og PEG. 

.

OFTE STILTE SPØRSMÅL (FAQ)

Hva er postbiotika, og hvordan henger det sammen med probiotika og prebiotika? 

Det er tre viktige begreper å kjenne til når man snakker om mikrobiomets helse: probiotika, prebiotika og postbiotika. 

Probiotika er levende mikroorganismer. 

Prebiotika kan betraktes som mat for probiotika. 

Postbiotika er bipoduktene av samspillet mellom probiotika og prebiotika. En enkel analogi er denne: Probiotika er som bier, prebiotika er som blomster, og postbiotika er som honning. 


Hvilke næringsstoffer finnes i postbiotika? 

Postbiotika er svært rike på næringsstoffer. Postbiotika som er i Postbiotic Body Soufflé inneholder vitamin B og K, aminosyrer og stoffer som kalles antimikrobielle peptider. Disse antimikrobielle peptidene bidrar til å bremse veksten av skadelige bakterier. Postbiotika inneholder også kortkjedede fettsyrer som bidrar til at sunne bakterier kan vokse og blomstre. 

 

Bør Postbiotic Body Soufflé brukes til å behandle visse hudsykdommer? 

Postbiotic Body Soufflé er ikke utviklet for å behandle noen spesifikk hudtilstand eller sykdom. Det er et hudpleietilskudd som er utviklet for å gi næring til og styrke hudens mikrobiom ved hjelp av postbiotika. 


Er Postbiotiv Body Soufflé trygg for barn? 

Ja, Postbiotic Body Soufflé er trygg for alle, menn, kvinner og barn uansett hudtype. 


Er Postbiotic Body Soufflé et produkt for kvinner? 

Postbiotic Body Soufflé er et produkt for alle og bør brukes daglig av menn, kvinner og barn i alle aldre og med alle hudtyper. 

 

Hvordan henger Postbiotic Body Soufflé sammen med Daily 3 System? 

LoveBiome Daily 3 System, som består av PhytoPower, Next Balance og Next Detox, er spesifikt utviklet for å ta vare på tarmmikrobiomet. Postbiotic Body Soufflé er LoveBiomes første produkt som er spesifikt rettet mot hudens mikrobiomhelse. Derfor passer Postbiotic Body Soufflé perfekt inn i LoveBiome’s produktsortiment. Ta Daily 3 System for å ta vare på tarmmikrobiomet og bruk Postbiotic Body Soufflé for å ivareta hudens mikrobiom. 

 

Hva har hudens mikrobiom med den generelle helsen å gjøre? 

Huden fungerer som kroppens første forsvarslinje mot miljøtrusler som sykdomsfremkallende mikroorganismer og patogener. Ved å gi næring til, styrke og bygge opp hudens mikrobiom oppmuntrer du kroppens naturlige immunforsvar til å fungere som det skal. 


Hvor lang tid tar det å se resultater av Postbiotic Body Souffle? 

Noen resultater, som intens fuktighet og pleie av huden, vil merkes umiddelbart. Andre resultater, som oppbygging og styrking av hudbarrièren, vil først merkes etter regelmessig bruk. 

 

 

Har dere koffein i produktene deres?

Det er ikke tilsatt eller naturlig forekommende koffein i noen av Love Biome Daily 3-produktene.


Hvor ofte bør jeg bruke Postbiotic Body Soufflé? 

Postbiotic Body Soufflé er et trygt og skånsomt produkt som kan brukes så ofte du vil. Bruk Postbiotic Body Soufflé på tørre flekker, problemområder eller over hele kroppen. 


Kan Postbiotic Body Soufflé brukes i kombinasjon med andre hudpleieprodukter? 

Ja. Postbiotic Body Soufflé er utrolig stabil, selv i nærvær av andre kosmetiske ingredienser.