Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

PhytoPower T

MÅLRETTEDE PROBIOTIKA FOR TERMOGEN FETTFORBRENNING

Fedme er direkte relatert til tarmhelse. Personer med mye fett har en tendens til å ha et mindre mangfold av tarmbakterier enn slanke mennesker. I tillegg har overvektige personer med et mindre mangfoldig mikrobiom en tendens til å legge på seg i mye større grad enn personer med et mer mangfoldig mikrobiom. Å fremme og opprettholde en god tarmhelse er avgjørende for å gå ned i vekt og forbrenne overflødig fett. 


PhytoPower T er et unikt og banebrytende termogent tilskudd som er utviklet for å hjelpe kroppen med å forbrenne overflødig fett gjennom målrettet mikrobiom støtte. PhytoPower T er utviklet med LoveBiomes innovative synbiotiske metode, som kombinerer spesialiserte målrettede probiotika med en nøye utvalgt prebiotisk blanding av oligosakkarider. PhytoPower T’s målrettede probiotika finnes i tre forskjellige stammer - Lactobacillus fermentum, Lactobacillus amylovorus og Lactobacillus rhamnosus. Disse spesifikke stammene ble utvalgt på grunn av deres evne til å påvirke kroppens fettforbrenningssystemer. 


Kombinasjonen av målrettede probiotika og naturens beste virkestoffer skaper et avansert og unikt produkt som tilfører mangfold til tarmfloraen og forbedrer kroppens evne til å bryte ned stivelse og forbrenne fett. 

.

SLIK FUNGERER DET

PhytoPower T hjelper kroppen med å bryte ned stivelse og forbrenne fett termogent, takket være en kraftig kombinasjon av målrettede probiotika og virkningsfulle ingredienser. 

For det første øker PhytoPower T’s probiotiske blanding den amylolytiske aktiviteten i mikrobiomet. Amylolytisk aktivitet er prosessen som bryter ned stivelse slik at denne enkelt kan brukes som drivstoff for kroppen i stedet for å lagres som fett. Over tid henter kroppen energi direkte fra maten til de organene som trenger den, i stedet for å lagre den som fett først. Som et resultat av dette omstiller kroppen seg ved å redusere antall og størrelse på fettcellene, noe som igjen forbedrer forbrenningen. 

Deretter gir de oligosakkaridrike prebiotikaene i PhytoPower T’s virkningsfulle ingredienser næring til probiotikaen og skaper en perfekt synbiose. 

HVORDAN DET BRUKES

PhytoPower T kommer i individuelle porsjonspakker som gjør det enkelt og praktisk å innta. Tilsett en porsjonspakke i ca 500 ml vann eller annen favorittdrikke. Bland godt og nyt. 


Drikk PhytoPower T hver dag sammen med PhytoPower W og PhytoPower B for et potent, effektivt og flerfasettert vektkontrollsystem. 


PhytoPower T har en fristende smak av bringebær og mandarin og fargen kommer fra naturlige plantekilder. 


HVA KAN DU FORVENTE

Daglig inntak av PhytoPower T vil diversifisere tarmen og støtte kroppens naturlige termogene fettforbrenningsmekanismer. Ved regelmessig inntak vil PhytoPower T gi noen imponerende fordeler: 

DETTE VIL DU LIKE

Vanlige melkesyrebakterier (Lactobacilli) er ikke i stand til å bryte ned stivelse på egen hånd på grunn av manglende amylolytisk aktivitet. Noen få arter har imidlertid denne evnen, og de klassifiseres som “amylolytiske melkesyrebakterier” (ALAB). Disse målrettede probiotikaene finnes i PhytoPower T og vil hjelpe kroppen med å bryte ned stivelsesholdig materiale i mikrobiomet. 


EN NÆRMERE TITT PÅ INGREDIENSENE I PHYTOPOWER T

PhytoPower T inneholder en synbiotisk blanding av målrettede probiotika og oligosakkaridrike prebiotiske ingredienser. Her kan du se nærmere på innholdet i PhytoPower T: 


MÅLRETTEDE PROBIOTIKA:

PhytoPower T inneholder målrettede probiotika i tre ulike stammer for å skape et mangfoldig og sunt tarmmikrobiom - Lactobacillus fermentum, Lactobacillus amylovorus og Lactobacillus rhamnosus. Disse spesifikke probiotikaene ble utvalgt på grunn av deres evne til å påvirke kroppens naturlige fettforbrenning positivt. 

SYNBIOTISKE VIRKNINGSFULLE INGREDIENSER: 

De prebiotiske ingrediensene i PhytoPower T er valgt for deres unike evne til å styrke tarmfloraen og forbedre kroppens evne til å bryte ned stivelse og forbrenne fett. 


PHYTOPOWER-MERKETS BUDSKAP

LoveBiomes lidenskap har utspring i en enkel setning: Når du forandrer én ting, forandres alt. Vi tror at når du tar vare på mikrobiomet ditt, så vil mikrobiomet ditt ta vare på deg. 


PhytoPower-merket representerer de mest solide og banebrytende innovasjonene innen mikrobiomhelse. 


Vår lidenskap er å hjelpe alle å oppdage de livsendrende fordelene som en sunn og variert tarmflora gir. Tarmfloraen inneholder mange ulike stammer av “snille”, nyttige bakterier, som får næring fra de beste prebiotika. Dette produserer igjen effektive postbiotika som gir energi til hver celle, hvert system og hver funksjon i kroppen. 

LEDENDE I MIKROBIOMETS ÆRA

OFTE STILTE SPØRSMÅL (FAQ)

Hva er forskjellen på probiotika og målrettede probiotika? 

Probiotika er et begrep som brukes for å beskrive alle nyttige bakterier. Det er tusenvis av stammer med nyttige bakterier (som vi vet om), og ordet “probiotika” kan brukes for å beskrive alle disse. 

“Målrettede probiotika” er derimot et begrep som brukes for å beskrive spesifikke stammer av probiotika. Disse stammene av målrettede probiotika har unike kjemiske egenskaper, som bidrar til at de rettes mot spesifikke funksjoner og systemer i kroppen. Ved å tilføre tarmen målrettede probiotika for å skape et variert miljø, kan du påvirke kroppen og helsen din på spesifikke måter. 

Er det målrettede probiotika i PhytoPower T? 

PhytoPower T inneholder målrettede probiotika i tre forskjellige stammer for å skape et mangfoldig og sunt tarmmikrobiom - Lactobacillus fermentum, Lactobacillus amylovorus og Lactobacillus rhamnosus. Disse spesifikke probiotikaene ble valgt på grunn av deres evne til å påvirke kroppens naturlige fettforbrenning positivt. 

Hva betyr "termogen"?

Ordet termogen brukes for å beskrive produksjon av varme, spesielt ved stimulering av kroppens stoffskifte. PhytoPower T stimulerer den termogene aktiviteten i kroppen gjennom en spesiell og unik blanding av målrettede probiotika og prebiotiske ingredienser. 


Hva er forholdet mellom kroppens immunsystem og fettforbrenning? 

Tarmmikrobiomet påvirker fettforbrenningen gjennom flere mekanismer. Det omdanner kostfibre til kortkjedede fettsyrer, noe som kan øke forbrenningen og energiforbruket. I tillegg regulerer tarmbakteriene appetitten, produserer hormoner som påvirker fettlagringen, og påvirker lipidmetabolismen gjennom produksjon av metabolitter og interaksjon med tarmbarrièren. Ubalanse i mikrobiomet kan føre til betennelser, dysregulerte immunresponser og metabolske sykdommer som forstyrrer fettmetabolismen. Ved å opprettholde et mangfoldig mikrobiom gjennom kostholdsstrategier kan man bidra til optimal fettforbrenning og metabolsk helse. 

 

Inneholder PhytoPower T kunstige ingredienser, smak- eller fargestoffer? 

PhytoPower T er helt naturlig og inneholder ingen kunstige smakstilsetninger, søtningsmidler, fargestoffer eller andre usunne ingredienser. 

 

Hva er synbiotika?

Synbiotika er en blanding av probiotika og prebiotika. Denne gunstige kombinasjonen hjelper de gode bakteriene til å overleve og utføre spesifikke funksjoner i tarmmikrobiomet, noe som kan forbedre stoffskiftet og støtte immunforsvaret. 


Hvordan bruker jeg PhytoPower T? 

Bland PhytoPower T med ca 500 ml vann eller annen favorittdrikke. PhytoPower T har en deilig naturlig smak av bringebær og mandarin, så den trenger lite smakstilsetning. 


Inneholder PhytoPower T soya, østrogen eller gluten?

PhytoPower T inneholder ikke soya, østrogen eller gluten.


Når bør jeg drikke PhytoPower T? 

Det spiller ingen rolle når på dagen du drikker PhytoPower T, men vi anbefaler å drikke den sammen med PhytoPower W og PhytoPower B for en ultimat vektreduksjonsrutine. 

Hvor ofte bør jeg drikke PhytoPower T? 

Vi anbefaler å drikke PhytoPower T daglig for å fremme kroppens naturlige termogene fettforbrenning.

 

Kan man blande ulike PhytoPower-produkter? 

Ja. Når de blandes som beskrevet i bruksanvisningen, kan alle PhytoPower-produktene inntas samtidig. 


Kan PhytoPower T blandes med Next-drikker? 


Probiotikaen i PhytoPower T er sovende og må aktiveres av væske. Vi anbefaler derfor å drikke PhytoPower T med minst 500 ml væske og det kan gjerne inkludere Next-drikker. 

 

Lær mer om de andre målrettede PhytoPower produktene:

W, E, B, W, I og T: