Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

NEXT BALANCE

EN BALANSERT OG SUNN TARM 

 Verden er et fantastisk sted. Den inneholder alle ingredienser og naturlige løsninger vi trenger for å håndtere og forbedre helsen vår. Tarmhelsen er intet unntak. I Next Balance benyttes de mest potente superfruktene som finnes i naturen for å styrke, nære og diversifisere tarmfloraen. I tillegg styrkes de sunne stoffene i noni gjennom vår egenutviklede fermenteringsmetode. Nonifrukten regnes som én av verdens mest kraftfulle planter og er en nøkkelingrediens i Next Balance. 

SLIK FUNGERER DET

 Alle de fantastiske ingrediensene i Next Balance samarbeider med tarmens unike biotiske miljø for å fremme veksten av gode bakterier og skape balanse i tarmmikrobiomet. 


Fra aller første smak vil du merke at Next Balance jobber for å forbedre tarmfloraen. Vår fermenterte noni introduserer nye, vennlige bakterier og styrker tarmfloraen med et imponerende utvalg av polyfenoler. Polyfenoler gir næring til gode bakterier og bidrar til å styrke kroppens tarmbarrière på en naturlig måte. 


Next Balance inneholder også en imponerende superfruktblanding som øker antioksidantnivået i kroppen og støtter immunsystemets funksjon. Hver gang du drikker Next Balance øker antioksidantnivået i kroppen, noe som gir kroppen verktøyene den trenger for å forsvare seg mot frie radikaler og andre belastninger som skader tarmhelsen. 

HVORDAN BRUKE PRODUKTET

Next Balance kommer i en praktisk 750 ml glassflaske som beskytter produktets ernæringsmessige integritet. Next Balance er velsmakende og lett å drikke. For best resultat bør du drikke ca 25 ml eller mer daglig. 

Next Balance er god som den er, men kan også blandes med annen væske eller blandes i en smoothie. 

Uåpnede flasker Next Balance bør oppbevares tørt og kjølig. Oppbevares i kjøleskap etter åpning for å maksimere enæringen I Next Balance. 

HVA KAN DU FORVENTE

Next Balance ble utviklet for å fremme et balansert og sunt tarmmikrobiom. Dette vil i sin tur støtte følgende systemer og funksjoner i kroppen: 


DETTE VIL DU LIKE

I Next Balance benyttes en egenutviklet fermenteringsprosess for fermentering av nonifrukt. Denne unike metoden har vist seg å øke polyfenolinnholdet med 25 %. Polyfenoler er kjent for å være byggesteiner for god tarmhelse, og fungerer som prebiotika som gir næring til gode bakterier. De bidrar til å øke mengden gode bakterier, og behandler tarmhelseproblemer, som f.eks. betennelser, på en naturlig måte. 

SUPERMAT FRA HELE VERDEN

Next Balance er en samling superfrukter og supermat som er kjent over hele verden for sine fantastiske helsefordeler. Hver ingrediens i Next Balance er nøye vurdert og utvalgt basert på sin biotilgjengelighet i kroppen og kompatibilitet med de andre ingrediensene. Du finner ingen bedre blanding for mangfold og balanse enn Next Balance. 

ENKEL, TRYGG OG TILGJENGELIG

Next Balance er en globalt kildet formel, og alle ingredienser er høstet og samlet på en bærekraftig og naturlig måte. Uten GMO, ugressmidler, plantevernmidler, kunstige smaker, kunstige søtstoffer eller kunstige fargestoffer. Next Balance er et produkt med lavt sukkerinnhold og inneholder ingen gluten, meieriprodukter, mais, egg eller peanøtter. 


Next Balance inneholder ikke tilsatt sukker, kunstige søtningsmidler, animalske biprodukter, laktose, sukrose eller dekstrose. Den er perfekt for alle livsstiler: vegetariansk, vegansk, paleo, keto med mer.

OFTE STILTE SPØRSMÅL (FAQ)

Hva gjør Next Balance for min tarmhelse?

Next Balance fremmer et sunt og balansert tarmmikrobiom ved å tilføre fermentert mat og polyfenoler til de gode bakteriene i tarmen. Fermentert mat er kjent for å tilføre gunstige bakterier til tarmen, og polyfenoler fungerer som prebiotika som hjelper de gode bakteriene med å formere seg. 

Hva er den proprietære fermenteringsmetoden? 

LoveBiome benytter en unik og proprietær fermenteringsprosess som er eksklusiv for LoveBiome. Denne fermenteringsprosessen, som brukes i begge Next-drikkene, øker effekten, biotilgjengeligheten og næringskraften til ingredienser som noni. Studier har vist at denne fermenteringsmetoden øker polyfenolinnholdet i noni med minst 25 %. Med andre ord gjør denne prosessen en god ting enda bedre. 

Brukes denne fermenteringsteknologien av andre noni-selskaper, eller finnes den i andre noniprodukter? 

Nei, den er en åpatentert prosess, og den eies eksklusivt av LoveBiome. 


Er Next Balance en noni Juice? 

Vår fermenterte noni har en fremtredende plass i begge Next-drikkene, og det er en svært viktig ingrediens for tarmhelse. Å kalle enten Next Balance eller Next Detox for et “noniprodukt” ville være ufullstendig. Next Balance er et globalt kildet produkt med et bredt utvalg av supermat og superfrukter der noni inngår. Disse fantastiske råstoffene ble samlet for å skape et overlegent kosttilskudd for tarmhelsen. 


Hva er forskjellen mellom Next Balance og Next Detox? 

Selv om begge Next-drikkene har noen få nøkkelingredienser til felles (for eksempel fermentert noni), har hver Next-drikk sin egen unike formel og er utviklet for sitt eget unike formål. Next Balance er spesielt utviklet for å balansere og diversifisere tarmfloraen, mens Next Detox er utviklet for å hjelpe kroppens naturlige avgiftningsprosess med å rense tarmfloraen for skadelige stoffer. 


Når/hvordan skal jeg ta Daily3 System??

Du kan kombinere Daily 3-produktene i én drikk eller ta dem hver for seg, alt etter hva du selv foretrekker. Du kan også ta dem når som helst på dagen. 


Hvorfor må jeg ta alle tre produktene? 

Hvert av disse unike produktene utgjør Daily 3 System, en synergistisk daglig kur som optimaliserer tarmhelsen din. Du finner mer detaljert informasjon om hvert av disse produktene på lovebiome.com/products.


Jeg tar for tiden et probiotisk tilskudd. Vil LoveBiome-produktene forstyrre min nåværende probiotiske diett?

Daily 3 System kan med fordel tas sammen med en probiotisk diett du måtte følge for øyeblikket. Daily 3 System inneholder prebiotika, probiotika og postbiotika som ikke forstyrrer andre kosttilskudd.. 

 

Har dere koffein i produktene deres?

Det er ikke tilsatt eller naturlig forekommende koffein i noen av Love Biome Daily 3-produktene.


Kan diabetikere ta PhytoPower?

PhytoPower kan brukes av diabetikere uten risiko. PhytoPower inneholder ikke sukker. En porsjon inneholder 3 gram karbohydrater, hvorav 1 gram er fiber og 2 gram er komplekse karbohydrater.. 

 

Er LoveBiome-produktene fri for soya og østrogen?

Ja


Er Phytopower virkelig glutenfritt og ok for personer med cøliaki?

PhytoPower er Gluteen fri.

Kan gravide bruke produktene deres? 

Ja, produktene våre er trygge for gravide kvinner i de anbefalte porsjonsstørrelsene.