Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

NEXT DETOX

HJELPER KROPPENS

AVGIFTNING

Det beste vi kan gjøre for helhetlig helse, er å ta vare på tarmen. Menneskets tarmmikrobiom er fullt av all slags organismer. Noen gjør gode ting for kroppen, mens andre gjør skade. Det er derfor svært viktig å gi næring til det som gjør godt, men det er like viktig å hjelpe kroppen til å kvitte seg med det som gjør skade på en naturlig og trygg måte. Nettopp derfor har LoveBiome utviklet Next Detox. 


SLIK FUNGERER DET

Next Detox er utviklet med tre forskjellige og unike supermatblandinger: En eksotisk supermatformel, antikkens detox-blanding og et adaptogent avslapningskompleks. Disse blandingene fyller kroppen med antioksidanter som bidrar til å fjerne skadelige giftstoffer og forebygge ytterligere oksidativt stress i kroppen. 


Antioksidanter er forbindelser som nøytraliserer skadelige molekyler, såkalte frie radikaler som kan skade celler og bidra til ulike sykdommer. Skadelige bakterier i tarmen kan produsere disse frie radikalene, som bl.a kan føre til betennelser og andre problemer i tarmen. 


Antioksidanter, som de som finnes i noni, gurkemeie, tranebær, artisjokk, lilla gulrot og andre Next Detox ingredienser, kan bidra til å avgifte tarmmikrobiomet ved å fange opp frie radikaler og forhindre at de forårsaker skade. 


En egenutviklet avslapninsblanding i Next Detox, som bl.a. inneholder gammaaminosmørsyre (GABA), hjelper i tillegg kroppen med å forberede seg på hvile og regenerering, noe som fremmer kroppens naturlige avgiftningsprosesser. 


HVORDAN BRUKE PRODUKTET

Next Detox leveres i en praktisk 750 ml glassflaske som beskytter produktets ernæringsmessige integritet. Next Detox er velsmakende og lett å drikke. For best resultat bør du drikke ca. 25 ml eller mer daglig. 

Next Detox er god som den er, men kan også blandes med annen væske eller blandes i en smoothie. 

Uåpnede flasker Next Detox bør oppbevares tørt og kjølig. Oppbevares i kjøleskap etter åpning for å maksimere enæringen I Next Detox. 


HVA KAN DU FORVENTE

Next Detox er utviklet for å rense tarmmikrobiomet for skadelige giftstoffer og oksidativt stress. Ved å jobbe i kroppen for å forbedre tarmfloraens tilstand vil Next Detox i sin tur støtte følgende systemer og funksjoner i kroppen: 


DETTE VIL DU LIKE

I Next Detox benyttes en egenutviklet fermenteringsprosess for fermentering av nonifrukt. Denne unike metoden har vist seg å øke polyfenolinnholdet med 25 %. Polyfenoler er kjent for å være byggesteiner for god tarmhelse, og fungerer som prebiotika som gir næring til gode bakterier. De bidrar til å øke mengden gode bakterier og behandler tarmhelseproblemer, som f.eks. betennelser, på en naturlig måte. 

 

DE RIKTIGE INGREDIENSENE FOR EN

DETOX

Next Detox er et drikketilskudd med en spesiell blanding ingredienser fra hele verden som bidrar til å fjerne oksidative stoffer, giftstoffer og avfallsstoffer for å avgifte kroppen. Dette er hva du får i hver porsjon Next Detox.  

ENKEL, TRYGG OG TILGJENGELIG


Next Detox er en globalt kildet kombinasjon av ingredienser som alle er innhøstet og samlet på en bærekraftig og naturlig måte. Ingen GMO, ugressmidler, plantevernmidler, kunstige smaker, kunstige søtstoffer eller kunstige fargestoffer. Next Detox er et produkt med lavt sukkerinnhold og inneholder ingen gluten, meieriprodukter, mais, egg eller peanøtter. 

Next Detox inneholder ikke tilsatt sukker, kunstige søtningsmidler, animalske biprodukter, laktose, sukrose eller dekstrose. Den er perfekt for alle livsstiler: vegetariansk, vegansk, paleo, keto med mer.

.

OFTE STILTE SPØRSMÅL (FAQ)

Hva gjør Next Detox for min tarmhelse?

Next Detox fremmer et sunt og balansert tarmmikrobiom ved å hjelpe kroppen med å kvitte seg med giftstoffer som er til stor skade for tarmens generelle helse. Skadelige bakterier i tarmen kan danne frie radikaler - molekyler som nøytraliserer effekten av gode bakterier. Antioksidanter, som det finnes rikelig av i Next Detox, er kjent for å bekjempe aktiviteten til frie radikaler, slik at kroppen og tarmen frigjøres fra oksidativt stress. 


Hva er den proprietære fermenteringsmetoden? 

LoveBiome benytter en unik og proprietær fermenteringsprosess som er eksklusiv for LoveBiome. Denne fermenteringsprosessen, som brukes i begge Next-drikkene, øker effekten, biotilgjengeligheten og næringskraften til ingredienser som noni. Studier har vist at denne fermenteringsmetoden øker polyfenolinnholdet i noni med minst 25 %. Med andre ord gjør denne prosessen en god ting enda bedre. 

Brukes denne fermenteringsteknologien av andre noni-selskaper, eller finnes den i andre noniprodukter? 

Nei, den er en åpatentert prosess, og den eies eksklusivt av LoveBiome. 


Er Next Detox en noni Juice? 

Vår fermenterte noni har en fremtredende plass i begge Next-drikkene, og det er en svært viktig ingrediens for tarmhelse. Å kalle enten Next Balance eller Next Detox for et “noniprodukt” ville være ufullstendig. Next Balance er et globalt kildet produkt med et bredt utvalg av supermat og superfrukter der noni inngår. Disse fantastiske råstoffene ble samlet for å skape et overlegent kosttilskudd for tarmhelsen. 


Hva er forskjellen mellom Next Balance og Next Detox? 

Selv om begge Next-drikkene har noen få nøkkelingredienser til felles (for eksempel fermentert noni), har hver Next-drikk sin egen unike formel og er utviklet for sitt eget unike formål. Next Balance er spesielt utviklet for å balansere og diversifisere tarmfloraen, mens Next Detox er utviklet for å hjelpe kroppens naturlige avgiftningsprosess med å rense tarmfloraen for skadelige stoffer. 


Bør jeg drikke Next Detox om kvelden? 

Next Detox har en spesiell og unik avslapningsblanding, men det betyr ikke at det er et sovemiddel eller at det bør tas om kvelden. Drikk Next Detox når som helst på dagen for å hjelpe kroppen din med å kvitte seg med skadelige giftstoffer og frie radikaler. 


Når/hvordan skal jeg ta Daily3 System??

Du kan kombinere Daily 3-produktene i én drikk eller ta dem hver for seg, alt etter hva du selv foretrekker. Du kan også ta dem når som helst på dagen. 


Hvorfor må jeg ta alle tre produktene? 

Hvert av disse unike produktene utgjør Daily 3 System, en synergistisk daglig kur som optimaliserer tarmhelsen din. Du finner mer detaljert informasjon om hvert av disse produktene på lovebiome.com/products.


Jeg tar for tiden et probiotisk tilskudd. Vil LoveBiome-produktene forstyrre min nåværende probiotiske diett?

Daily 3 System kan med fordel tas sammen med en probiotisk diett du måtte følge for øyeblikket. Daily 3 System inneholder prebiotika, probiotika og postbiotika som ikke forstyrrer andre kosttilskudd.. 

 

Har dere koffein i produktene deres?

Det er ikke tilsatt eller naturlig forekommende koffein i noen av Love Biome Daily 3-produktene.


Kan diabetikere ta PhytoPower?

PhytoPower kan brukes av diabetikere uten risiko. PhytoPower inneholder ikke sukker. En porsjon inneholder 3 gram karbohydrater, hvorav 1 gram er fiber og 2 gram er komplekse karbohydrater.. 

 

Er LoveBiome-produktene fri for soya og østrogen?

Ja


Er Phytopower virkelig glutenfritt og ok for personer med cøliaki?

PhytoPower er Gluteen fri.

Kan gravide bruke produktene deres? 

Ja, produktene våre er trygge for gravide kvinner i de anbefalte porsjonsstørrelsene.