Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

PhytoPower Original

 KJENN KRAFTEN 

Det finnes ingenting i verden som PhytoPower. Ingen andre produkter eller systemer har en mer potent blanding av prebiotika, probiotika, postbiotika, fordøyelsesenzymer og frukt og grønnsaker i ulike farger. PhytoPower er designet og utviklet for å utnytte naturens kraft til å skape og kultivere det perfekte tarmmikrobiom-miljøet, og å ta vare på tarmen er det ultimate steget mot helse og velvære for hele kroppen. 

SLIK FUNGERER DET

Hver gang du drikker eller spiser PhytoPower, deltar du i en flerstegsprosess for å nære, styrke og beskytte tarmens mikrobiom.


For det første inneholder PhytoPower over 20 milliarder kolonidannende enheter (CFU) av probiotika fra stammene Lactobacillus og Bifidobacterium som spres i hele tarmen for å fremme et sunt, aktivt og mangfoldig mikrobiom.


For det andre gir PhytoPowers imponerende blanding av prebiotika, som finnes i 40 fullkornsfrukter og -grønnsaker i ulike farger, næring til probiotika og tilfører kroppen polyfenoler og fytonæringsstoffer.


Til slutt hjelper fem unike fordøyelsesenzymer kroppen din med å bryte ned en rekke matvarer, og de legger grunnlaget for bedre probiotisk aktivitet.

HVORDAN DET BRUKES

PhytoPower kommer i individuelle sticks, noe som gjør dette fantastiske produktet allsidig og enkelt å innta. Den enkleste måten å drikke PhytoPower på er å blande det i et glass vann. En blenderflaske eller en vannflaske vil også fungere fint her.

Hvis du vil bli fancy, kan du blande PhytoPower i en smoothie, eller til og med drysse den på yoghurt, havregryn eller annen mat eller drikke etter eget valg.

HVA KAN DU FORVENTE

PhytoPower hjelper kroppen din med å skape det perfekte mikrobiom-miljøet i tarmen. Det er det PhytoPower er designet for, og det er veldig bra på jobben sin. Ved å fremme og støtte tarmhelsen er PhytoPower også direkte involvert i det sunne vedlikeholdet av følgende systemer og funksjoner i kroppen:*

DU VIL ELSKE DETTE

PhytoPowers eksklusive blanding av fordøyelsesenzymer (amylase, protease, cellulase, laktase og lipase) hjelper kroppen din med å bryte ned og fordøye fett, protein, meieriprodukter, plantefiber og mer! 

BRYTE NED BLANDINGENE

PhytoPower består av fem forskjellige og unikt fordelaktige blandinger: fire frukt- og grønnsaksblandinger som fanger opp de unike fytonæringsstoffene, flavonoidene og de gunstige stoffene i hver farge, og en superfordøyelsesmikrobiom-blanding med fordøyelsesenzymer og probiotika.


SUPERGRØNN DETOX-IMMUNITETSBLANDING

.

SUPERORANSJE ENERGIBLANDING

SUPERRØD SIRKULASJONSBLANDING

SUPERLILLA BEROLIGENDE BLANDING 

SUPER FORDØYELSES-MIKROBIOM-BLANDING


ENKELT, TRYGT OG TILGJENGELIG

Ingrediensene i PhytoPower kommer fra hagen og er høstet og samlet inn på en bærekraftig og naturlig måte uten GMO, ugressmidler, plantevernmidler, kunstige smaker, kunstige søtningsmidler eller kunstige farger.PhytoPower er et produkt med lavt sukkerinnhold og inneholder NULL gluten, meieriprodukter, mais, egg eller peanøtter.PhytoPower inneholder ikke tilsatt sukker, animalske biprodukter, laktose, sukrose eller dekstrose. Det er perfekt for alle livsstiler: vegetarianer, veganer, paleo, keto og mer.

PHYTOPOWER-MERKETS BUDSKAP

LoveBiomes lidenskap har utspring i en enkel setning: Når du forandrer én ting, forandres alt. Vi tror at når du tar vare på mikrobiomet ditt, så vil mikrobiomet ditt ta vare på deg. 


PhytoPower-merket representerer de mest solide og banebrytende innovasjonene innen mikrobiomhelse. 


Vår lidenskap er å hjelpe alle å oppdage de livsendrende fordelene som en sunn og variert tarmflora gir. Tarmfloraen inneholder mange ulike stammer av “snille”, nyttige bakterier, som får næring fra de beste prebiotika. Dette produserer igjen effektive postbiotika som gir energi til hver celle, hvert system og hver funksjon i kroppen. 

LEDENDE I MIKROBIOMETS ÆRA


Spørsmål og svar

Hva skiller PhytoPower fra andre probiotikablandinger?

PhytoPower er det eneste produktet i verden som kombinerer fire unike og distinkte frukt- og grønnsaksblandinger, kraftige probiotika og en egenutviklet blanding av fordøyelsesenzymer i ett praktisk kosttilskudd. Det finnes ingenting i verden som PhytoPower.. 

Hvilke fire frukt- og grønnsaksblandinger finnes i PhytoPower?

PhytoPower er en anerkjennelse av plantenes og naturens kraft: Plantelivet gir liv, og plantenes farger (spesielt frukt og grønnsaker) gir ulike helse- og fytonæringsmessige fordeler. PhytoPower er utviklet for å utnytte alle naturens helsefarger, og inneholder derfor en grønn blanding, en rød blanding, en blå/lilla blanding og en gul/oransje blanding.

Hva gjør grønne matvarer for kroppen min?

Grønne matvarer (f.eks. brokkoli, spinat, grønn paprika, asparges osv.) gir spesifikk beskyttelse mot antioksidanter, aldring og diabetes. De fremmer også brysthelse og nevrologisk helse og beskytter immunforsvaret.


Hva gjør røde matvarer for kroppen min? 

Røde matvarer (f.eks. tranebær, rødbeter, granatepler, bringebær, acerolakirsebær osv.) er kjent for å fremme hjerte- og lungehelse, blære- og tykktarmshelse og nevrologisk helse. De er også kjent for å fremme cellevitale funksjoner, lungehelse (sirkulasjon) og bukspyttkjertelhelse.


Hva gjør blå og lilla matvarer for kroppen min?

Blå og lilla matvarer (f.eks. solbær, auberginer, druer, blåbær, lilla kål osv.) er kjent for sine betennelsesdempende og antioksidantegenskaper. De spiller også en viktig rolle for nevrologisk helse, brysthelse og hudbeskyttelse.


Hva gjør oransje og gule matvarer for kroppen min?

Oransje og gule matvarer (gresskar, squash, paprika, bananer osv.) er kjent for å fremme øye- og hudhelse, kardiovaskulær funksjon og er en utmerket kilde til vitamin A.


Når/hvordan bør jeg ta Daily 3 System? 

Du kan kombinere Daily 3-produktene i én drikk eller innta dem hver for seg, alt etter hva du foretrekker. Du kan også ta dem når som helst på dagen. 


Hvorfor må jeg ta alle tre produktene? 

Hvert av disse unike produktene utgjør Daily 3 System, en synergistisk daglig kur som optimaliserer tarmhelsen din. Du finner mer detaljert informasjon om hvert av disse produktene på lovebiome.com/products.

Jeg tar for tiden et probiotisk tilskudd. Vil LoveBiome-produktene forstyrre min nåværende probiotiske diett?


Daily 3 System kan med fordel tas sammen med en probiotisk diett du måtte følge for øyeblikket. Daily 3 System inneholder prebiotika, probiotika og postbiotika som ikke forstyrrer andre kosttilskudd.. 

 

Har du koffein i produktene dine?

Det er ikke tilsatt eller naturlig forekommende koffein i noen av Love Biome Daily 3-produktene.


Er PhytoPower sterkt bearbeidet?

Ingrediensene i PhytoPower er ikke høyt bearbeidede eller ultrabearbeidede matvarer. Definisjonen på svært bearbeidede matvarer er produkter som er laget for å ha lang holdbarhet gjennom tilsetning av konserveringsmidler, fargestoffer, tilsetningsstoffer, emulgatorer, smakstilsetninger, bearbeidet fett og olje, rimelige kjemikalier og raffinerte karbohydrater. Ingen av disse elementene gjelder for PhytoPower. Ingrediensene i PhytoPower er frukt, grønnsaker, enzymer og probiotika. Frukt- og grønnsakspulveret varmebehandles for å kontrollere mikroorganismer, tørkes i prosessen og males deretter til et pulver. I henhold til definisjonen ovenfor er de ikke sterkt bearbeidet. 


Kan diabetikere ta PhytoPower?

PhytoPower kan brukes av diabetikere uten risiko. PhytoPower inneholder ikke sukker. En porsjon inneholder 3 gram karbohydrater, hvorav 1 gram er fiber og 2 gram er komplekse karbohydrater.. 

 

Er LoveBiome-produktene fri for soya og østrogen?

Ja


Er Phytopower virkelig glutenfritt og ok for personer med cøliaki?

PhytoPower er Gluteen fri.

Er PhytoPower E trygg for barn, gravide og ammende? 

Ja, produktene våre er trygge for gravide kvinner i de anbefalte porsjonsstørrelsene.

Er det en aldersgrense for hvem som kan ta Daily 3-produktene?

Med de anbefalte porsjonsstørrelsene kan alle over 2 år innta Daily 3-produktene.

Kan jeg blande PhytoPower med varme væsker eller mat?

PhytoPower inneholder aktive probiotika. Blanding av PhytoPower med fruktjuice og kullsyreholdige drikker vil ikke påvirke virkningen av ingrediensene. Blanding av PhytoPower med varme drikker over 38 °C (100 °F) vil imidlertid drepe probiotikaen. Probiotikaen, enzymene og fytonæringsstoffene i PhytoPower er i en stabil og sovende form. De blir aktive når det er nok vann tilgjengelig til at de kan trives og vokse igjen. Derfor anbefales det i bruksanvisningen å blande PhytoPower-pulveret i flytende drikke før inntak

Lær mer om de andre målrettede PhytoPower produktene

W, C, E, B, I og T :